Följande saker löser oftast problem med att avsluta beställningar:

- Rensa cookies och historik/töm cache i din webbläsare.
- Använd en annan webbläsare (använd inte Internet Explorer).
- Använd en annan enhet (dator/mobil).
- Uppdatera webbläsare/operativsystem till senaste versionen.

Kvarstår problemen ber vi dig skicka information om vilken enhet/modell/webbläsare du använder, och om möjligt skicka en skärmdump på felmeddelande så tar vi det vidare till våra utvecklare. Maila till oss på webshop@icebug.se