Vad använder ni för fraktsätt?

Vi skickar våra paket inom Sverige med PostNord eller Budbee. Vilket alternativ som erbjuds är beroende av ditt postnummer.

Leveranser med PostNord skickas till ett PostNord-ombud eller en av deras paketboxar. För att hämta ut paket i PostNords paketbox krävs en smartphone med PostNords app, legitimering via mobilt BankID samt bluetooth. Läs mer om att hämta i paketbox här.

Leveranser med Budbee levereras fram till din dörr. Vid leveranser utanför Sverige varierar valet av fraktbolag.